PREMIJERA NA KOMIŽI

LAMBAŠA: 'Lijepo nam je da ljepše ne može biti'

08.08.2009 u 11:49

Bionic
Reading

Dolores Lambaša bila je zvijezda premijere filma Nikše Sviličića 'Vjerujem u anđele' održane na Komiži, a iako se očekivao dolazak Josipa Radeljaka s kojim se u posljednje vrijeme zbližila, to se nije dogodilo

Atraktivna crnka na premijeru je stigla u društvu prijateljice, odjevena u elegantnu crnu haljinu duboka dekoltea. Njezin navodni novi dečko Dikan, pišu 24 sata, nije bio na događanju, već je večer proveo čitajući novine na svojoj jahti Lex usidrenoj na Visu.

Dolores nije željela otkriti kako je došla na Vis, no rekla je da se sjajno zabavlja.

'Ako nas pitate kako nam je sad, lijepo nam je da ljepše ne može biti', diplomatski je izjavila tamnokosa 28-godišnjakinja koja je trenutačno u središtu medijske pozornosti nakon što je iznenada prekinula s Franom Lasićem te se potom zbližila s Dikanom.

Dolores je za vrijeme prikazivanja filma stalno tipkala poruke na mobitelu.

Iako se u Komiži očekivao dolazak i glumičina bivšeg dečka, Frano Lasić (54) nije došao jer je na jedrenju.

Dolores je navodno tijekom večeri pila domaću rakiju iz boce Coca-Cole a novinarima je recitirala pjesme, poziravši u maniri holivudske filmske zvijezde.

'Ne čitam novine jer sam na brodu. Papir svašta trpi. Ali ono što sam vidjela jest to da me svrstavaju među supruge gospodina Josipa Radeljaka. Nabrojali su tri, a mene su stavili kao četvrtu. Razmišljala sam tko će biti njegova peta žena. Mislim da će to biti moja kćer. Jer ja, kao i svaka majka, svom djetetu želim najbolje, a ne znam niti jednog boljeg muškarca i većeg gospodina od Josipa Radeljaka. Jedino ako tu kćer, ne budem imala s njim', izvalila je Dolores koja se potom ukrcala na Dikanovu jahtu.

Inače, Sviličićev prvijenac 'Vjerujem u anđele' je na filmskom festivalu u Puli osvojio nagradu publike Zlatna vrata.