FRANO SE PITA ŠTO LJUBAV IMA S NOVCEM

Dolores se u Splitu ljubakala s Dikanom

Bionic
Reading

Pao je i prvi javni poljubac između Dikana (67) i Dolores Lambaše (28), nakon čega je novopečeni ljubavni par na Dikanovoj jahti zaplovio put Hvara

Nakon što je nedavno viđen u noćnoj šetnji Umagom, friški par u nedjelju je uhvaćen u blizini benzinske crpke pokraj splitskog hotela Marjan na kojoj je Dikan tankao gorivo u svoj brod Lex. Postarijem šarmeru tad se pridružila mlađahna šibenska glumica.

Dolores je došla taksijem i s kuferima u ruci, a kad je prišla Dikanu, kazala mu je nešto kao: 'Ej, dragi', i potom su se poljubili', izjavio je za Slobodnu Dalmaciju svjedok koji je Dolores mobitelom uspio fotografirati kako se penje na Dikanov brod.

Nakon toga krenuli su put Lučke kapetanije te navodno otplovili prema Hvaru. Kako Dolores sutra u Komiži očekuje premijera filma 'Vjerujem u anđele', vjerojatno će produžiti i do Visa. Budući da u filmu glumi i Frano Lasić, Doloresin donedavni dečko, možda se dogodi prvi susret nakon prekida.

Što se tiče slomljenog Frane, za Gloriju je izjavio da upravo leti za London. O nagađanjima oko njegovog financijskog kraha, izjavio je: 'Imam status slobodnog umjetnika i borim se za život kao i svi građani Hrvatske u recesiji koja nas je zatekla. Jedino ne razumijem kakve to veze ima s ljubavlju.' Dok on kaže da leti za London, kuloari pričaju da tugu utapa u beogradskim kavanama.