DVODNEVNA AKCIJA

Katie Price planira seks maraton s novim ljubavnikom

05.08.2009 u 18:22

Bionic
Reading

Katie Price, britanska starleta impozantnog poprsja koja u posljednje vrijeme plijeni pozornost medija turbulentnim razvodom, sa svojim novim dečkom, kontroverznim Alexom Reidom, planira žestoku 48-satnu akciju jedan na jedan

Katie, nekad poznata i kao Jordan, s novim odabranikom prije nekoliko dana smjestila se u vilu u španjolskom ljetovalištu Marbella, a čini se da se sjajno zabavljaju jer gotovo ne napuštaju luksuznu rezidenciju.

Ipak, u rijetkim trenucima kad potraže osvježenje pored bazena, Katie ne propušta priliku pokazati svoje raskošne obline pa je na radost prisutnih paparazza prošetala samo u oskudnim tangama.

'Katie i Alex su ludi jedno za drugim i rekli su svim svojim prijateljima da dva dana neće izlaziti iz kreveta. Katie je otkrila da je seks s Alexom nevjerojatan. Ne odvajaju se jedno od drugog. Oboje vole eksperimentirati i uživaju u seksu', rekao je dobro upućen prijatelj para.

Njezin suprug Peter Andre je bijesan na Katie jer smatra kako će zbog raskalašenog ponašanja njihova djeca imati traume, dodavši kako jedva čeka da se razvod okonča. Njegovi prijatelji kažu da Peteru nije jasno kako se Katie može tako ponašati obzirom da je majka troje djece: sedmogodišnjeg Harveyja, četverogodišnjeg Juniora i dvogodišnje Princess Tiamii

Prema nekim izvorima, Price i njezin novi dečko Alex Reid, inače profesionalni trener borilačkih vještina, poznatiji po umjetničkom imenu 'Detonator', bi ovoga tjedna mogli objaviti i zaruke.