UVEDENA LISTA ČEKANJA

Pomama za ulaznicama za Severinin koncert u Dubrovniku

04.08.2009 u 08:31

Bionic
Reading

Nakon što je uživala u obilasku romantičnog Dubrovnika u društvu svoga zaručnika Slavka Šainovića, seksipilna Splićanka u subotu, 8. kolovoza, nastupa na VIP plaži hotela Palace, a na zahtjev njezinih fanova otvorena je i lista čekanja

Ulaznice za nastup 37-godišnje Seve u sklopu ovogodišnjeg programa Jadranskih luksuznih hotela 'Zvijezde pod zvijezdama' već su rasprodane prije nekoliko tjedana, prenosi Slobodna Dalmacija, a zbog velikog zanimanja uvedena je i tzv. waiting lista.

Seve je nedavno održala vrlo posjećen nastup u Zadru. Prema najavama iz Jadranskih luksuznih hotela, u Dubrovniku će biti prikazan i najnoviji spot s njezinog albuma 'Zdravo Marijo' za pjesmu 'Haljinica boje lila', a svoj dolazak su potvrdile mnoge poznate osobe iz javnog života. Neposredno prije početka koncerta bit će predstavljen novi broj luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM magazina.

Inače, Severina je prije nekoliko dana koncertom na Krku obilježila prvu obljetnicu veze sa zaručnikom kojeg je upoznala nakon koncerta koji se je održao u isto vrijeme na istom mjestu lani.