ZBOG STARIJEG?

Dolores Lambaša ostavila Franu Lasića

02.08.2009 u 16:36

Bionic
Reading

Nakon dvogodišnje veze s gotovo dvostruko starijim Franom Lasićem, Dolores Lambaša odlučila je presuditi njihovoj ljubavi i proglasila kraj. Je li razlog još stariji dečko?

'Obavještavamo sve drage ljude da se danas, nakon duge i dobro skrivane bolesti, odselila iz naših srca i zauvijek nas napustila ljubav Dolores Lambaše i Frane Lasića', poslala je glumica SMS prijateljima, a 24 sata prenio.

'Imali smo probleme već dulje. Zato smo odlučili ljeto provesti odvojeno kako bismo odlučili što dalje. Na kraju smo oboje shvatili da našoj vezi nema spasa', objasnila je za 24 sata Dolores (28) koja će se nakon povratka s odmora iseliti iz stana u kojem je živjela s Franom Lasićem (54) tijekom njihove dvogodišnje veze.

Kako Frano gleda na to da ga je ostavila cura, zasad nije poznato. Frano je trenutno na jedrenju, a mobitel mu je isključen, navodno zbog neplaćenih računa.

Dolores je ovih dana na odmoru u Umagu, gdje je snimljena kako u zoru šeće s Josipom Radeljakom (64). Dikan nije htio potvrditi ni demantirati nagađanja da mu se ponovno posrećilo osvojiti mladu ženu, ali ni Dolores se zasad ne želi dovesti u vezu s Radeljakom, već je objasnila da je izašla s društvom Alke Vuice u kojem je bio i Dikan.