NEVOLJE U RAJU

Angelinu i Brada zavadilo mjesto gdje će ih sahraniti

02.08.2009 u 12:26

Bionic
Reading

Iako su oboje u naponu snage, Angelina već sada želi ozbiljno razmišlja o posljednjem počivalištu za sebe i Brada kojemu se takve misli baš i ne čine na mjestu

'Angelina je prvo planirala biti ukopana kraj svog bivšeg supruga Billyja Boba Thorntona, ali sada se predomislila. Za sebe i Bilyja kupila je mjesto za groblju u Louisiani, no otada je promijenila svoju oporuku. Sada želi da ona i Brad Pitt pronađu mjesto gdje će im biti grobovi. Pokušava nagovoriti Brada da se odluči za neko mjesto, ali njemu je cijela ta ideja morbidna i uopće ne želi pričati o tome', rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Brada od posljednjeg počivališta puno više brine njihovo sadašnje prebivalište. Navodno je Angelini dao ultimatum da mora odlučiti o mjestu gdje će se napokon skrasiti i odgajati svoju djecu. On želi imati jedan dom u kojem će odgajati djecu, dok je njoj bolja ideja da nastave živjeti na nekoliko mjesta na svijetu jer smatra da je to poučno za malene.

Već neko vrijeme šuška se da je veza Brada i Angeline u ozbiljnoj krizi, a Pitt se navodno već odselio iz njihove unajmljene kuće na Beverly Hillsu.