OBITELJSKA SREĆA

Idilični Božić Doris Pinčić i Borisa Rogoznice

03.03.2017 u 14:42

Bionic
Reading

Doris Pinčić u osmom mjesecu trudnoće slavit će obitelj u svom obiteljskom domu u Zadru

Lijepa glumica Doris Pinčić u osmom je mjesecu trudnoće, a budući roditelji Doris i Boris iz Zagreba će otići na blagdansko okupljanje u Zadar kojem će se uz njenu sestru Kristinu i mlađeg brata Stipu ovoga puta pridružiti i Borisova obitelj.

'Termin mi je 7. veljače, a ja se osjećam dobro. Počela su me sada boljeti malo leđa i koljena, dobila sam deset kilograma, ali to je sve. Odabrali smo već i ime Donat, jer to znači darovan, poklonjen, a kako sam imala dosta komplikacija i nisam mislila da ću ostati brzo trudna, dijete je za nas stvarno poklon. A i rodit će se u Zagrebu pa neka mu barem ime bude zadarsko', rekla je Doris za Studio.

'Boris je, barem naizgled miran. I napokon je postao svjestan da sam stvarno trudna. Znao mi je reći 'kad budeš trudna' iako sam već bila, a sada kad sam dogurala do osmog mjeseca i trbuh mi je narastao, rekao mi je 'sad napokon i ja vidim da si trudna'. Ne događa se to njihovim tijelima pa dok ne vide, ne mogu se saživjeti', kaže uz smijeh Doris.

Iza mlade glumice jednako je burna i poslovna godina. Ovoga ljeta oprostila se od uloge Lare koja ju je iz potpune anonimnosti (a bila je joj je to prva televizijska uloga) preko noći lansirala među najtraženija lica naslovnica i raznih promocija.