SEVE INTERNACIONALE

Severina preko BBC-ja mami britanske turiste

Bionic
Reading

Jedna od najeminentnijih svjetskih televizijskih postaja, britanski BBC, ovih dana u Splitu i Dubrovniku snima polusatnu dokumentarnu emisiju o hrvatskome turizmu, a na snimanje je pozvana i Severina

Riječ je o iznimno gledanoj turističkoj emisiji 'Fast Track' koja gledateljima otkriva najekskluzivnija i najpoželjnija mjesta na svijetu. Kako piše Slobodna Dalmacija, u ekskluzivnoj Villi Agave voditelj Rajan Datara razgovarao je s predsjednikom uprave te hotelske grupacije Goranom Štrokom, kojega smatraju pionirom razvoja luksuznoga turizma Hrvatske. U polusatnom razgovoru Štrok je govorio o važnosti hrvatskog turizma, o utjecaju globalne financijske krize na hrvatski turizam, o postignutim rezultatima Jadranskih luksuznih hotela u proteklih 15 godina, otvaranju novih tržišta, ali i o korupciji.

'Izuzetno sam ponosan što velike televizijske kuće i dalje dolaze u Dubrovnik i što će se hrvatski i posebno dubrovački turizam i na ovaj način promovirati', komentirao je Štrok. Urednica emisije Inga Lovric-Kemp ekskluzivno je za BBC razgovarala i sa Severinom, koja se osvrnula na potencijale koje Hrvatska ima. Ekipa BBC razgovarat će i s istaknutom dubrovačkom umjetnicom Romanom Milutin-Fabris i svjetski poznatim glumcem Radom Šerbedžijom, dok je njihov domaćin u Splitu bio Igor Štimac.