DOBRO ČUVANA TAJNA

Michel Jackson ima još jedno dijete?

22.07.2009 u 13:23

Bionic
Reading

Dvadesetpetogodišnji Omer Bhatti je na oproštaju od kralja popa sjedio u prvome redu među Jacksonovom braćom i sestrama

Sam je Michel Jackson navodno otkrio bliskim osobama da ima još jedno dijete tek 2004. godine, iako je Omer kao tinejdžer nekoliko godina živio uz oca na glasovitom imanju Neverland. Postoje fotografije na kojima Omer Bhatti u društvu Michaela Jacksona otvara božićne poklone te se vozi u limuzini na proslavi Jacksonovog rođendana zajedno s njim, a znakovito je da na slikama iz djetinjstva jako sliči samom Jacksonu i njegovom sedmogodišnjem sinu kojeg zovu Blanket, prenosi The Telegraph

Omer Bhatti je odrastao u Norveškoj, a rodio se nakon kratkog flerta njegove majke Pije sa slavnim glazbenikom. Tada je Jackson u Oslo poslao dvije dadilje da joj pomognu s novorođenčetom, a obitelj se u jednom trenutku preselila na Neverland. Omer Bhatti je Jacksona impresionirao svojim plesnim vještinama te je čak nastupao uz njega, a danas se pokušava probiti u rap i hip-hop vodama.

Bhatti je, prema napisima britanskih medija, zatražio DNK analizu da se definitivno potvrdi da mu je sin, a od Jacksonove komemoracije živi u Los Angelesu.