LIJEPA I VITKA

Anica Kovač stvarno je iznenadila ovim priznanjem

28.10.2013 u 12:03

Bionic
Reading

Anica Kovač nikad nije bila ljepša, no poprilično nas je iznenadila kad nam je otkrila kojom se sportskom aktivnošću bavi

Gdje god da se pojavi, Anica ne može proći nezapaženo, a iako je bila misica u 90-ima, svojom vitkom linijom i danas može zasjeniti puno mlađe kolegice.

Iako je često viđamo i u kratkim haljinama i minicama, supruga bivšeg nogometaša Roberta Kovača prije svega voli udobne kombinacije u kojima se najbolje osjeća, poput traperica, a u posljednje vrijeme rado nosi i kožne hlače.

Upitali smo je i za tajni beauty savjet:

'Mislim da je prije svega najvažnije biti svoj. Naravno, treba se i njegovati, piti puno vode... Što se tiče tjelovježbe, tri puta tjedno odlazim na trening - vježbam boks kod Genca. Uz sve obveze i djecu, držim formu', rekla je Anica (37), majka troje djece.

Anica kaže da joj jako malo vremena treba za pripremanje za izlazak.

'Ja sam vrlo jednostavna i za izlazak se brzo spremim. Osim toga, s frizurom nemam puno problema. Kosa mi je kratka i samo je operem i namjestim. A ako mi se ne svidi kako to ispadne, ponovno je operem', rekla nam je Anica koja je plijenila pozornost na nedavnom Cro-A-Porteru u intenzivno plavoj vesti, kožnim hlačama i elegantnim salonkama.