VRUĆA CELEBRITIY TROJKA

Leonardo DiCaprio i Jude Law u borbi za Cameron Diaz

21.07.2009 u 10:54

Bionic
Reading

Čini se da atraktivnoj glumici plavetnih očiju ne mogu odoljeti ova dvojica glumaca, koji su zajedno s njom gotovo uvijek na listama najljepših zvijezda na svijetu, a ozbiljno kandidiraju za najseksi ljubavni trokut u povijesti

A sve to, čini se, zbog neodlučnosti Cameron Diaz. Ona je, naime, viđena kako cijeli prošli tjedan u tajnosti odlazi na spojeve i s jednim i s drugim. Jude Law ju je tako izveo u elitni londonski klub Boujis, a Leonardo se odlučio za lov na tuđem terenu, tako da se i s njim tajnovito smucala po cijelom Londonu, koji je inače Judeov rodni grad, prenose britanski mediji.

S jedne strane, Judea Lawa bije glas ubojitog šarmera na kojeg pada svaka žena na koju se namjeri, a na Cameron je krenuo laganim flertom na koji ona blagonaklono pristaje. S druge strane, Cameron se ne libi skoknuti tu i tamo, a naročito nakon zajedničkih izlazaka, do stana Leonarda DiCaprija. Kasnije u šali pričaju kako su igrali šah, što je zaista dovoljno indikativno.

No čini se da se Cameron ipak najbolje zabavlja okružena pažnjom dvojice muškaraca za kojima vrište žene diljem svijeta, a tko i ne bi da je na njezinom mjestu. No ona ima naviku redovito mijenjati slavne dečke, tako da svojoj listi već može pribrojati Justina Timberlakea, Matta Dillona, Jareda Leta te Adama Levinea iz benda Maroon 5.