BARBARA KOLAR:

'Zadovoljna sam jer sam htjela smršavjeti, ali nije mi dosta'

17.10.2013 u 11:32

  • +10

Poznati na otvorenju beauty centra

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Barbara Kolar vodila je otvorenje beauty salona 'Afrodita' u Kaptol Centru, a usput nam je ispričala da joj priča o gubitku kilograma pomalo ide na živce

'Volim sve rituale ljepote i lickanja, ali nisam pretašta žena koja puno vremena pridaje tome, samo onoliko koliko treba. Najviše se volim uvaliti u kadu pa kasnije upotrijebim maslace za tijelo. Na kozmetičkim tretmanima mi uvijek bude dosadno, bilo bi super da još šest drugih stvari mogu raditi dok tamo sjedim', kaže Barbara Kolar.

A je li ikada htjela nešto mijenjati na sebi? 'Očekivala sam da ću se jednog jutra probuditi kao visoka, dugonoga, crnokosa latina, jer tako se više osjećam nego ovako kako izgledam. Ali nikako da se to dogodi', šali se Barbara i dodaje da, kako godine prolaze, sve je više paradoksa. 'Tijelo izgleda sve gore, a ja sam u njemu sve zadovoljnija.'


Priča o njezinu gubitku kilograma već joj, kaže, pomalo ide na živce. 'Nisam usta otvorila, a izašla je hrpa nekih izmišljenih članaka. Inače, ja sam zadovoljna jer sam to i htjela. Ali to nije dosta. Htjela bih skinuti još tri, četiri, koliko mi fali da uđem u jedne traperice od prije deset godina s naslovnice Cosmopolitana', kaže Barbara i nastavlja da ne želi tome pridavati toliko pažnje.

'Nisam skidala kile da bih impresionirala javnost. Taman mi je za neku novu garderobu trebalo, ali i za novu sezonu 'Plesa sa zvijezdama', a priznajem, proradio je tu i inat 'mogu ja to'. Pričanje o tome mi je potpuno bezveze. Moj porok se vidi, nažalost, jer ja volim jesti. Porok mnogih se ne vidi. Ja odem dva puta na večeru i to se odmah vidi', žali se voditeljica kojoj se inat itekako isplatio.