TRADICIONALNI ODMOR NA JAHTI

Bernie Ecclestone stigao u Trogir

18.07.2009 u 21:23

Bionic
Reading

Bernie Ecclestone, koji se u ožujku razveo od supruge Slavice, stigao je ipak u Hrvatsku. Privatnim je avionom u subotu došao u Split, odakle ga je potom limuzina prevezla do Trogira

Premda ove godine nije u društvu sad već bivše supruge Slavice, Bernie je ipak odlučio posjetiti Jadransku obalu i provozati se svojom 60-metarskom jahtom, piše Večernji.hr.

Nakon što je sletio u splitsku zračnu luku Resnik, limuzinom je stigao do Trogira gdje ga je čekala jahta Petara čije je ime zapravo kombinacija imena njegovih kćeri Petre i Tamare.

Kako piše Večernji.hr, Bernie je pozdravio svoje poznanike i radnike u trogirskoj marini te ih zamolio jastoga za večeru.

Da se osjećao kao kod kuće te da se zaljubio u grad rekao je najbogatiji Britanac za 24sata. Dodao je da mu ne trebaju tjelohranitelji, nego da može u miru razgledati tržnicu i imati miran odmor.

U nedjelju ujutro Bernie je sa svojim asistentima i nepoznatom djevojkom prošetao Trogirom, obišao tržnicu na kojoj se opskrbio sirom, voćem i povrćem, a zatim je u gradu popio kavu i vratio se na brod.