UZ ŠAMPANJAC

S kim to tulumari bivši dečko Maje Šuput?

26.09.2013 u 14:39

Poznati na promociji šampanjca

Izvor: Promo fotografije / Autor: PR Laurusdan

Bionic
Reading

Barbara Kolar, Ecija Ojdanić, Renata Sabljak i Iva Šulentić uživale u stoljetnom šampanjcu Veuve Clicquot

Veuve Clicquot, ekskluzivni svjetski šampanjac koji datira iz 18. stoljeća, predstavljen je ekskluzivnim partyjem održanom u čarobnom vrtu Hrvatskog muzeja arhitekture.

U jedinstvenom okusu uživali su poslovni ljudi, profesionalci u vinskom biznisu i osobe iz javnog života. Uz domaćine večeri Gordana i JasnuMohor te Vladu Šuška, bili su tu i voditeljica Barbara Kolar, glumica Ecija Ojdanić, poduzetnik Mario Kovačević, voditeljica Iva Šulentić, poznata zvijezda hrvatskog kulinarstva Ana Ugarković, doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg i plastični kirurg glave i vrata te bivša skijašica Nika Fleiss

Posebna gošća večeri bila je glumica i pjevačica Renata Sabljak koja je glazbenom točkom iz mjuzikla 'Cabaret' oduševila goste, a Tango Appassionato, predvođen Josipom Novoselom, tijekom vrtne zabave svojom je glazbom podsjetio na vrijeme ludih 20-ih godina.

Uzvanici su imali prilike kušati Veuve Clicquot Ponsardin brut, zlatno-žute boje i ugodnog mirisa koji u početku podsjeća na voće i suho grožđe, potom na vaniliju, a kasnije na brioše. Gosti su se složili kako Veuve Clicquot Ponsardin predstavlja idealnu ravnotežu između finoće i energičnosti.