SHRVANA I IZMUČENA

Liz Taylor hospitalizirana zbog Michaelove smrti

15.07.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Elizabeth Taylor navodno nije mogla podnijeti smrt svog jako dobrog prijatelja Michaela Jacksona te je u lošem zdravstvenom stanju završila u bolnici

Slavnu su glumicu primili u bolnicu u Los Angelesu u ponedjeljak kasno poslijepodne. Navodno ju je Michaelova smrt toliko pogodila da nije mogla izdržati stres koji je ozbiljno utjecao na njezino zdravlje, koje je u posljednje vrijeme ionako već bilo narušeno.

'Kao da su joj iščupali srce. Bila je na putu za London na njegov povratnički koncert, a kada su joj javili vijest počela je urlati. Dodatno ju je slomilo što joj Jacksonova obitelj nije dala mjesto pokraj njih na komemoraciji, a i nisu joj dopustili da sudjeluje u događajima prije i oko sprovoda jer je bila Michaelova, a ne njihova prijateljica', izvijestio je Cindy Adams za New York Post.

U bolnicu je primljena u lošem fizičkom stanju, posve slaba, iscrpljena, umorna i emotivno izmučena, a navodno nije ni prestala plakati. Liz Taylor i Michael Jackson bili su jako dobri prijatelji, podržavajući jedno drugo već godinama. Glumica je bila uz njega na sudu, ali i kad god su mediji imali materijala za obrušavanje na kralja popa.