HAPPY BIRTHDAY!

Jessicu Simpson dečko nogirao večer uoči njenog rođendana

14.07.2009 u 10:41

Bionic
Reading

Čini se da igrač američkog nogometa Tony Romo ipak nije bio ljubav njenog života, kako ga je zvala dok su im u vezi cvale ruže, budući da joj je uručio ovakvu rođendansku čestitku

Tako je Jessica slomljenog srca otkazala i rođendansku proslavu, koja je za temu imala vječno sretni par Barbie i Ken, prenosi The Daily Mail. Čini se da nije došlo do neke veće svađe, već da je par prekinuo bez previše žuči, iako je u tome sigurno pomogla jedna večer u kojoj je Romo, igrač Dallas Cowboysa, viđen po holivudskim klubovima u većem društvu, u kojem nije manjkalo ljepotica.

U vezi su Jessica i Tony proveli oko dvije godine, a ona je već planirala zajednički život i djecu. Iako je tužna, na Twitteru je napisala da se s navršenih dvadeset i devet godina osjeća kao da je na vrhu svijeta te da bi najradije vikala: 'Obožavam starjeti!' Kako god bilo, zasigurno će joj uspomena na posljednji rođendan prije jubilarnog tridesetog ostati zasjenjena činjenicom da joj je dečko baš tad odlučio priopćiti radosnu vijest da je ostavlja.