UHVAĆEN KOD KARLOVCA

Ante Gotovac jurio brže od 200 na sat s pištoljem, a sada planira tužiti policiju

13.07.2009 u 11:02

Bionic
Reading

Supruga misica, on 'poduzetnik', Mercedes koji neometano juri autocestom kršeći sve propise, tjelohranitelj, pištolj bez dozvole, Normabel bez recepta… To je kratki siže još jedne epizode Gotovčevih, u kojoj ponovno mutne persone rade što ih je volja, krše zakon i još prijete tužbama policiji

Dakle, Antu Gotovca su Kobre zaustavile kod odmorišta Draganić jer je jurio brže od 200 km/h i neprihvatljivim stilom vožnje išao autocestom Zagreb-Split, ugrožavajući i sebe i ostale putnike. U automobilu, da stvar bude još gora, u tom su se trenutku nalazili i njegova supruga Simona, tjelohranitelj s djevojkom te, što je najgore, trogodišnja kćerkica bračnog para Gotovac Gabrijela.

Kada je zaustavljen, alkotest nije pokazao pijanstvo, no Gotovac se odbio testirati na drogu. Štoviše, u autu je pronađen pištolj za koji dotični nema dozvolu te tablete za smirenje za koje nije imao recept. Naravno, Gotovac uopće nije shvaćao u čemu je problem. 'Nisam vrludao, nego sam pretjecao', izjavio je za Jutarnji list, priznajući da je brzo vozio. 'Pištolj sam dobio od dede, to je njegova ostavština. A tko danas nema Normabel', izjavio je pravdajući se da je prema Vodicama žurio jer 'je Gabica imala temperaturu, a Simonicu je napadala virozica'. Uostalom, drži da su Kobre 'bile jako bezobrazne' te da su 'narušile njegova ljudska prava'.

Naravno, zbog svog tog 'nasilja' koje je nad njim provedeno odmah je kontaktirao odvjetnicu te planira tužiti policiju. Smatra da su ga zaustavili jer su vidjeli dobar auto. Ne možemo a da ne zamijetimo da cijeli taj scenarij, uz popratne komentare glavnog aktera, zasigurno ulazi među najgore ispljuvke domaće celebrity produkcije, no nažalost nije riječ o još jednom estradno-umjetničkom pokušaju ovog bračnog para, već o stvarnoj situaciji. Na opću našu žalost.