Estrada PRVI NALAZI

Utvrđen ubojit koktel lijekova u Jacksonovu tijelu

  • Autor: G. R.
  • 11.7.2009 11:49:09
  • 11.7.2009 11:08:53

Preliminarni toksikološki nalazi pokazali su da je Michael Jackson u trenutku smrti imao smrtonosne količine snažnih lijekova protiv bolova Demerola i Metadona te još četiri iznimno jaka lijeka protiv bolova, anestetike i tablete za smirenje i spavanje

Testovi su pokazali da je kralj popa uzeo koktel lijekova dovoljno jak da trenutačno ubije prosječnog čovjeka. Šokantni podaci dio su preliminarnog izvještaja toksikologa koji je dostavljen uredu za patologiju losangeleske policije.

Osim ogromnih doza Demerola i Metadona, u krvi su mu pronađene i velike doze lijeka za tjeskobu Xanaxa, kao i manja količina Propfola, anestetika koji se koristi isključivo u bolničke svrhe, a koji je Jackson pio kako bi mogao zaspati.

Također mu je u krvi pronađena i određena doza narkotika Dilaudida koji se obično koristi da ublaži bol nakon operacija. No tu nije kraj jer su nalazi pokazali da je uzimao i Fentynyl, lijek protiv bolova koji se također koristi nakon operacijskih zahvata, a koji je 100 posto jači od morfija, lijek protiv bolova Vicodin te tablete protiv tjeskobe Valium i tablete za spavanje Ambien.

Policija sad mora utvrditi kako jedna osoba može dobiti toliko lijekova koji se izdaju isključivo na recept i koji liječnici stoje iza toga. Prema zasad dostupnim podacima, za Jacksona su razne tablete na svoje ime uzimali njegovi zaposlenici.

Website TMZ.com koji je prvi objavio vijest o Jacksonovoj smrti došao je i do podatka da je njegovo tijelo bilo prekriveno tragovima uboda od injekcije, uključujući i područje oko vrata. Neki su tragovi bili svježi, dok su neki bili stari i po nekoliko tjedana.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više