OPČINJEN PRIJATELJEM

Beckham je najmlađeg sina nazvao po Tomu Cruiseu

10.07.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Slavni nogometaš toliko je opčinjen svojim slavnim prijateljem Tomom Cruiseom da je najmlađem sinu odlučio dati ime po njemu

'Moram priznati da sam, kad smo upoznali Toma, Victoriji rekao da je Cruise sjajno ime, samo ga moramo drukčije pisati. Budući da smo tad živjeli u Španjolskoj, odlučili smo ga pisati tako kao da je španjolsko', otkrio je Beckham.

Poznatom američkom novinaru Grantu Wahlu koji je napisao knjigu 'The Beckham Experiment' slavni je nogometaš otkrio i da razgovara sa svojim prijateljem i slavnim glumcem prije donošenja svake važne odluke. Nogometaš kaže da s Cruiseom razgovara skoro svaki dan i sluša njegove savjete, a njegov je savjet poslušao i kad je odbio ponudu iz LA Galaxyja da karijeru nastavi u SAD-u.

No, Beckham inzistira na tome da jednu stvar ne dijeli s Cruiseom - njegovu ljubav prema scijentologiji.

'To je nešto što poštujem, jer je Tom meni i Victoriji objasnio o čemu se tu zapravo radi. Ali on nam nikad nije rekao da bismo i mi trebali poći njegovim stopama jer nije takva osoba. On i Katie imaju svoja uvjerenja, ali Victoria i ja također imamo vlastita', rekao je Beckham.