8.750 DOBITNIKA

Podijeljene ulaznice za Jacksonovu komemoraciju

06.07.2009 u 10:26

Bionic
Reading

Od milijun i šest stotina tisuća obožavatelja koji su se prijavili, njih gotovo devet tisuća je putem e-maila obaviješteno da će u utorak u Los Angelesu prisustvovati oproštaju od kralja popa

Dok su neki od sretnih dobitnika, ako ih možemo tako nazvati, u potpunom šoku, neki su pak mislili da je riječ o spamu koji im je pristigao u sandučić. Svi su oni dobili jedinstveni kod i upute kako da u ponedjeljak podignu ulaznice, a svaki dobitnik ima pravo na ulaznice za dvije osobe. Također, svatko će dobiti i narukvicu, a da bi ušla, osoba mora donijeti i ulaznicu i narukvicu, koja pak ne smije biti ni na koji način oštećena. Sve su to mjere predostrožnosti kako bi se izbjeglo bilo kakvo manipuliranje ili krivotvorenje ulaznica.

Iz losangeleske policije se najavljuju velike gužve jer se očekuje barem 700.000 došljaka, iako će u lice oko Staples Centera, gdje se komemoracija održava, biti zatvorene. Građanstvu se preporučuje da ne izlazi iz svojih domova bez prijeke potrebe jer će ionako biti vrlo vruć dan. Kako će Los Angeles izdržati masovno pristizanje rastuženih obožavatelja, tek ćemo vidjeti.