DEČKO REKAO DOSTA

Kelly Brook više se ne smije sunčati u toplesu

05.07.2009 u 09:46

Bionic
Reading

Bivši model Kelly Brook, proslavljena zanosnim oblinama i golišavim fotkama, svoje prelijepe grudi odsad će držati čvrsto u povojima

Kelly brook za Red magazin
Kelly Brook izjavila je da je završila era njezinog sunčanja u toplesu, što imamo zahvaliti njezinu dečku, igraču ragbija Dannyju Ciprianiju, koji ne može podnijeti da mu paparazzi oblijeću obnaženu djevojku. Stvar je teže primiti s obzirom da 'mali' ima tek 21 godina, čak osam manje od nje.

'Danny ne voli što nas stalno prate paparazzi i ja ću to poštivati', objasnila je svoju odluku Kelly za Red magazin

Iako je mršavija nego u vrijeme kad je šetala pistama, Kelly Brook je otkrila i da još uvijek šećeri svoj čaj i da joj usta znaju biti prepuna slatkih zalogaja.

Otkrila je i kako je upoznala dečka. Kako kaže, nije uopće znala da je toliko mlađi od nje jer je na prvom susretu lagao o svojim godinama. 'Sada kad se sjetimo prvih susreta, smijemo se zajedno. On mi kaže da je presretan što sam mu dala svoj broj. Ja mu odgovaram da sam jednako presretna što mi je lagao o svojim godinama', izjavila je.

Ona je bila ta koja mu je prva prišla. 'Odlazio je s partyja baš kad sam ja došla. Kad sam ga ugledala, rekla sam prijateljici da tom muškarcu odmah moram dati broj telefona. I jesam, prvi put u životu prišla sam prva', priznala je Kelly.

 

U anketi britanskog časopisa More! provedenoj početkom lipnja, u kojoj su sudjelovali samo muškarci, zaključeno je da britanska starleta Kelly Brook ima najbolje tijelo, ali i najbolje grudi u svijetu showbiza.