NAKON RASKUŽIVANJA SOBE

Amy Winehouse zabranjeno kupanje u hotelskom bazenu

03.07.2009 u 14:59

Bionic
Reading

Iako je Wino, kako je Britanci odmilja zovu, već neko vrijeme gošća u odmaralištu Cotton Bay na karipskom otoku Santa Lucia, čini se da se osoblju svojim hirovima i nekontroliranim ponašanjem skroz popela na glavu

Sada su joj pak potpuno zabranili da se praćaka u njihovim bazenima, budući da ima naviku ići na kupanac nakon 'maratonskih sesija cuganja', prenose britanski mediji. Naravno, to je u prvome redu za njezino dobro, jer pored ostalih pjevačičinih ekscesa s kojima se svaki dan osoblje bori vjerojatno je zadnja stvar koja im treba da se pijana utopi.

Nejedanput se već ionako dogodilo da su je mrtvu pijanu pronašli izvaljenu uz bazen nakon što bi se okupala. Osoblje se boji kako bi se jednom moglo dogoditi da u alkoholiziranom ne uspije izaći van iz bazena, a vjerojatno ne griješe s obzirom na to da Amy u tropima nemilosrdno konzumira litre ruma i vina.

To je samo dio cirkusa koji im pjevačica non-stop servira. Prošlog tjedna morali su profesionalno raskuživati njen hotelski apartman nakon što su otkrili da je u njemu držala otočke pse lutalice, sve redom ušljive i necijepljene.