SPLITSKA SAPUNICA

Alkin nastup Štimac sabotirao pa je pjevala kod Keruma

03.07.2009 u 10:35

Bionic
Reading

Baš kad je bilo očito da dvoje bivših ljubavnika više nemaju ništa zajedničko, pa ni sukobe, situacija se opet zahuktala oko koncerta koji je Alka Vuica trebala održati u klubu čiji je vlasnik, na njezinu nesreću, Štimčev prijatelj

'Vlasnik kluba me zamolio da ne dođem na vlastiti koncert jer će se u suprotnom na njega naljutiti Igor Štimac i neće s njim razgovarati', izjavila je Vuica za Slobodnu Dalmaciju. Nadalje, pjevačica tvrdi da je Štimca očito naljutio napis u jednome tjedniku, u kojem stoji da je Alku na ručak pozvala ni više ni manje nego Štimčeva supruga, no Alka tvrdi da ona osobno njegovu suprugu nije ni spomenula.

Unatoč tome što je Split bio oblijepljen plakatima koji su najavljivali koncert te činjenici da je Alka u dotičnom klubu održala i tonsku probu, od nastupa nije bilo ništa. Vlasnik kluba joj je predložio da kaže da je bolesna, što je zasigurno jedna od apsurdnijih solucija. No možda je na kraju za Alku sve ispalo i bolje no što se mogla nadati, budući da ju je za nastup u svojem restoranu zamolio nitko drugi do samog splitskog gradonačelnika Željka Keruma.