ZNAČAJNO SMRŠAVJELA

Antonija Mandić: 'Imala sam 100 kila'

05.07.2013 u 12:23

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Mandić u MaPet Showu otvorila je dušu. Tako je otkrila zašto je operirala nos, zašto je odustala od operacije usana te kako je izgubila 16 kilograma

Simpatična Antonija Mandić zaradila je prase jer je na svako pitanje  odgovorila bez zadrške.

'U svojoj najgoroj fazi imala sam 100 kilograma. U svojoj najmršavijoj fazi imala sam 76. Tada su mi noge bile kao štapići jer sam visoka 186 centimetara. Izgubila sam 16 kilograma do sada. Ja sam velika žena s puno kilograma jer imam teške kosti', rekla je Antonija, dodavši da se tada nije osjećala debelo, nego tek kad je smršavjela.

Kad bi našla idealnog frajera, ne bi više bila toliko na Twitteru i Facebooku, a voditeljica koja joj najviše ide na živce je ona sama.

Antonija je priznala da nije operirala nos zbog devijacije septuma te da nije povećavala usne, iako su je mnogi pitali je li i to napravila.

'Prije nekih dva tjedna izgledala sam kao da imam napumpano pola usne. Zbog toga me zvala teta iz Kutine i mama s Brača. Razmišljala sam o povećanju usana, ali to navodno boli pa sam odustala jer ne podnosim bol', kaže Antonija.