tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+8
Pula
+12
Rijeka
+17
Zadar
+10
Split
+12
Dubrovnik
+13

ZNAČAJNO SMRŠAVJELA

Antonija Mandić: 'Imala sam 100 kila'

Voditeljica Antonija Mandić u MaPet Showu otvorila je dušu. Tako je otkrila zašto je operirala nos, zašto je odustala od operacije usana te kako je izgubila 16 kilograma

Datum objave:
5.7.2013 12:23

Zadnja izmjena:
5.7.2013 13:42

Vezane teme

Simpatična Antonija Mandić zaradila je prase jer je na svako pitanje  odgovorila bez zadrške.

'U svojoj najgoroj fazi imala sam 100 kilograma. U svojoj najmršavijoj fazi imala sam 76. Tada su mi noge bile kao štapići jer sam visoka 186 centimetara. Izgubila sam 16 kilograma do sada. Ja sam velika žena s puno kilograma jer imam teške kosti', rekla je Antonija, dodavši da se tada nije osjećala debelo, nego tek kad je smršavjela.

255395 ,249501,253776,238283

Kad bi našla idealnog frajera, ne bi više bila toliko na Twitteru i Facebooku, a voditeljica koja joj najviše ide na živce je ona sama.

Antonija je priznala da nije operirala nos zbog devijacije septuma te da nije povećavala usne, iako su je mnogi pitali je li i to napravila.

'Prije nekih dva tjedna izgledala sam kao da imam napumpano pola usne. Zbog toga me zvala teta iz Kutine i mama s Brača. Razmišljala sam o povećanju usana, ali to navodno boli pa sam odustala jer ne podnosim bol', kaže Antonija.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr