POSAO UZ ČAŠICU

Justin Timberlake u novome filmu Guya Ritchieja

01.07.2009 u 15:21

Bionic
Reading

U londonskom pubu Punchbowl pao je dogovor između nekadašnjeg dečka Britney Spears i bivšeg Madonninog muža, koji je ujedno i vlasnik tog jet-set okupljališta

Ritchie smatra da će Justin biti idealan za ekranizaciju mjuzikla 'Guys and Dolls', budući da ima glumu, pjevanje i ples u malom prstu. U planu je, osim toga, možda čak i remake filmskog klasika 'Wild Geese'. Ne samo da bi Timberlake mogao privući mase u kina te tako dobro napuniti blagajne, nego bi i svojim glasom pridonio prodaji filmskog soundtracka, prenose britanski mediji.

U Ritchiejevu su 'zdjelu punča' (Punchbowl) doplivali tek nešto prije ponoći te su o mogućoj suradnji ćaskali ispijajući krigle piva, kao i skupocjeni single malt whiskey star četvrt stoljeća. Guy Ritchie, naime, bivšoj supruzi može zahvaliti poznanstvo s mladom zvijezdom, budući da je Justin s njom surađivao na singlu '4 Minutes'. Nadalje, kroz alkoholne su pare čak i pjevušili te pokušali nešto skladati na gitari i bendžu koji im se u pubu našao pri ruci. Koliko im je sve to zajedno pošlo za rukom u navedenim okolnostima, nije sasvim sigurno.