OBDUKCIJA ŠOKIRALA

Michael Jackson bio je ćelav i pothranjen

02.07.2009 u 21:31

Bionic
Reading

Michael Jackson u trenutku smrti u želucu nije imao ništa osim tableta, na glavi mu je ostalo par čuperaka kose, bio je sav u ožiljcima od operacija i uboda igala te je imao anoreksiju, pokazuju šokantni detalji autopsije

The Sun je objavio da je autopsija pokazala stravično fizičko stanje Kralja popa u trenutku smrti.

Bio je poput virtualnog skeleta: jedva je išta jeo, i to samo jednom dnevno, a u vrijeme smrti u želucu nije imao ništa hrane, već samo djelomično otopljene tablete koje je uzeo prije injekcije protiv bolova. Poslane su na testove toksičnosti. Tek 44 kilograma težine na 177 centimetara visine jasno upućuju na anoreksiju.

Po čitavom tijelu bio je izboden od intravenoznog ubrizgavanja narkotika za ublažavanje boli, koje je primao tri puta dnevno, i to godinama. Izbodeni su mu bili bokovi, bedra i ramena.

Kirurški ožiljci također su unakazili njegovo tijelo, jer je Jacko imao najmanje 13 kozmetičkih operacija. Nosna hrskavica mu je gotovo posve nestala.

Izgubio je kosu, a u trenutku smrti nosio je periku. Patolozi su izjavili da mu je na glavi ostalo samo nekoliko čuperaka kose.

Na dijelu kože iznad lijeva uha ima ožiljak i potpuno je ćelav, što je vjerojatno rezultat nesreće iz 1984. kad mu se na snimanju reklame za Pepsi zapalila kosa.

Imao je nekoliko slomljenih rebara, dok su u blizini srca bila četiri uboda injekcije. Vjeruje se da mu je doktor ubrizgavao adrenalin za vrijeme reanimacije. Tri su injekcije probile mišić srca, a četvrta je potpuno promašila cilj te se zabila u rebra.

Mnoge su sumnje bačene upravo na proces reanimacije i eksperti se pitaju kako je iskusan kardiolog počinio takve pogreške u posljednjim vitalnim minutama. Kao prvo, oživljavao ga je na krevetu, umjesto na tvrdoj podlozi. Druga šteta nanesena je navodno intubacijom i stavljanjem maske za kisik.

Ironično, Jacko se, s druge strane, uspješno oporavljao od raka kože, nakon operacije kojom su mu skinute stanice raka s prsa.

Jackov liječnik Conrad Murray zaposlen je samo 11 dana prije njegove smrti. Zaposlio ga je AEG, organizator povratničkog koncerta u londonskoj O2 Areni, koji se trebao održati u srpnju. Obitelj Jackson priprema višemilijunsku tužbu protiv kardiologa.