NIKI BELUCCI

Najerotičnija DJ-ica raspametila Zrće

09.06.2013 u 16:57

  • +9

Aquarius Zrće party

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Uz uvijek atraktivnu Niki, nastupili su i DJs from Mars, talijanski duo koji je svijet osvojio plesnom preradom proslavljenih pop hitova i rijetko viđenim scenskim nastupom – uvijek sviraju s kartonskim kutijama na glavama

Klub Aquarius na Zrću ovog vikenda je uz više od tisuću posjetitelja iz Hrvatske te 25 zemalja svijeta, otvorio svoja vrata i najavio novu senzacionalnu sezonu na najluđoj party destinaciji na Jadranu.

Još jedno Aquariusovo ljeto na Zrću, novaljskoj plaži koja se upisala na svjetsku kartu napopularnijih odredišta za zabavu, o čemu posljednjih godina izvještavaju i pišu brojni svjetski mediji, počelo je Zrće Spring Break festivalom.

Internacionalni trodnevni glazbeni događaj kojemu je prisustvovalo preko tisuću mladih iz SAD-a, Francuske, Njemačke, Velike Britanije i drugdje, trajao je od 6. - 9. lipnja, a spektakularnim setom zatvorila ga je Niki Belucci, najerotičnija DJ-ica na svijetu.

Uz uvijek atraktivnu Niki, nastupili su i DJs from Mars, talijanski duo koji je svijet osvojio plesnom preradom proslavljenih pop hitova i jedinstvenim scenskim nastupom – uvijek sviraju s kartonskim kutijama na glavama.

Klub Aquarius najavljuje još jednu vruću i spektakularnu ljetnu sezonu, stoga ne propustite najbolju zabavu na Jadranu i upišite Aquarius na Zrću u svoju party mapu za ljeto 2013!