ZA NASLOVNICU ČASOPISA

Jessica Simpson fotografirala se s tuđim djetetom?

09.06.2013 u 15:44

Bionic
Reading

Roditelji djeteta s fotografije smatraju da je glumica odgovorna jer je htjela zaraditi od prodaje fotografija s tuđim djetetom

Par iz Louisiane tuži Jessicu Simpson jer se za naslovnicu OK magazina fotografirala s njihovim djetetom, piše časopis The Times-Picayune iz New Orleansa. Usto, par tuži i OK magazin te fotoagenciju koja je autor fotografija, a traže odštetu od 75 tisuća dolara.

Otac djeteta iz Louisiane tvrdi da je fotografija nastala prije dvije godine u jednoj robnoj kući kada je odveo svoju kćer tinejdžericu da upozna glumicu koja je tada tamo gostovala. Poveo je i maloga sina kojega je fotograf snimio s Jessicom.

Kako navode u tužbi, upravo je ta fotografija osvanula na naslovnici popularnog magazina, a cijela je priča prikazana tako da se stječe dojam da je njihov sin zapravo dijete Jessice Simpson.

Roditelji smatraju da je glumica jednako odgovorna kao i časopis te da je u dogovoru s njima htjela zaraditi od prodaje fotografija s tuđim djetetom. Jessica, koja trenutno čeka svoje drugo dijete, još se uvijek nije oglasila o cijelom slučaju.