OSVOJILA GA BLAGOŠĆU

Tarikova dirljiva ljubavna poruka za Lejlu

06.06.2013 u 14:37

  • +12

Promocija nakita Lejle Filipović

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Na promociji nakita Lejle Filipović nije bilo ponosnije osobe od Tarika Filipovića, markantnog glumca koji je sa smiješkom dočekivao drage goste

Naime nakon što su zajednički kreirali burme Lejla Filipović je u suradnji s jednom zlatarnicom dizajnirala nakit za novu kolekciju, a na promociju su oboje došli pomno dotjerani i nasmijani. Zanimalo nas je voli li glumac nositi nakit i kakav.

'Od nakita ne nosim ništa, možda manžete, a ponekad i prstenje jer smo sami kreirali svoje burme. No imao sam fazu u životu kada sam nosio i po osam, devet prstena istovremeno. Sezalo je to iz studentskih dana pa sve do početka tridesetih. Nosio sam i ogrlice, bilo je tu svega', rekao nam je dobro raspoloženi Tarik, glumac i voditelj koji je eksperimentirao s kosom, pa ju je jednom čak potpuno obojio u sijedo da, kaže, vidi kako će to izgledati.

Sada njeguje svoju prirodnu kosu i ne tretira je bojama osim za potrebe nekih kampanja. Tarik, koji je završio sa snimanjem kviza 'Sve u 7', veseli se ljetu koje je uglavnom rezervirano za odmor otkako ima obitelj. Otkrio nam je i čime ga je osvojila supruga Lejla, na promociji odjevena u usku Elfsovu haljinicu koja je magnetski privlačila poglede.

'Osvojila me blagošću i osmijehom. Možda zvuči čudno iz usta jednog muškarca, ali stvarno osmijehom', priznao nam je glumac.