CHRIS BROWN

Pjesma 'Not My Fault' nema veze s Rihannom

25.06.2009 u 14:27

Bionic
Reading

Producenti Chrisa Browna tvrde da pjesma 'Not My Fault', koja se pojavila na internetu dan nakon njegova sudskog priznanja za napad na Rihannu, ne govori o bivšoj djevojci te da je snimljena prije tri godine

Iako pjesma sadrži stihove 'To nije moja greška, zar ne?', producentski duo Neptunes, koji je s Brownom radio u studiju, tvrdi da se radi o demo snimci nastaloj prije tri godine i da im nije jasno kako se upravo sada pojavila na YouTubeu.

Iz Brownove izdavačke kuće Jive Records poručuju da trenutačno ne postoje nove pjesme koje bi oni ili Chris promovirali, ali napominju da kruži nekoliko starih demo snimki koje lažno predstavljaju kao Chrisov novi materijal.

Među stihovima stoji i nešto kao:
Podigao sam novine i naslov pročitao, kažu da je pjevaču u satenskim plahtama srce slomljeno. A ja se pitam zašto, bilo nam je božanstveno.
Na našem prvom susretu sigurnost sam ti obećao, usred svađe nešto je na pod palo pa se slomilo. Što je ispalo, pogledala si prema dolje. Oh! Pa to je srce tvoje.
Noć je bila duga, al' djelić je zapamćen. Ona spremna je na padanje, ali ustvari dobro je, događa se kad ga ispustite. Zapamtila je ona, greška nije moja. Zar ne?'
I vidite, njena mama mene nazvala je. 'Moja kćer ne želi jesti i ne spava, samo plače', rekla je.

Ako nemate pametnijeg posla, pogledajte i video pa sami procijenite je li pjesma posvećena Rihanni. Ako vas je vijest zatekla dok vrtite janjca na nekoj livadi, slobodno otiđite do potoka po dva piva - jedno za vas, drugo za harmonikaša - pa 'opletite' po stihovima iznad.