ANKETA

Lejla, Nikolina ili Seve - kojoj bolje stoji ultrakratka minica?

23.05.2013 u 11:52

  • +9

Kome najbolje stoji mikro minica?

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Žena koja odjene minicu zna da će svi pogledi biti upereni prema njoj, a naše slavne dame poput Lejle, Nikoline ili Severine itekako vole biti u centru pažnje. U mikro-minicama redovito žare i pale, a za koju se vama zalijepio pogled, prijavite nam u anketi

Zaštitni znak Jelene Rozge već godinama je minica u kojoj ostavlja dojam da zaista ne može biti kraća. Kratko i slatko voli i Severina, a jednom je prilikom Jelena i priznala kako ju je upravo Seve i nagovorila da pokaže noge. 'Znam da sam joj jednom rekla kako ima dobre noge, jer sam zbog baleta oduvijek imala komplekse kad je o nogama riječ. Na to mi je ona odgovorila: 'Slušaj, Jele, imaš super noge, pokaži ih malo.' Eto, to je bilo presudno. Otada često nosim minice', otkrila je u jednom intervjuu. Jelena je ipak uvažila kritiku mnogih kako je pomalo dosadnjikava s istim stajlingom, pa se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje u hlačama.

I njihova kolegica Maja Šuput teško odolijeva kratkom, a ako još k tome i bliješti – njenoj sreći nema kraja. Maja zna da ponekad mora izbaciti i guzu, a seksi moment u minici nisu propustili ovjekovječiti ni fotografi.


Iako ne preferira ultra-kratke minice, kada se nedavno Lejla Filipović pojavila u njoj, svojim nas je dugim nogama ostavila bez daha. Kaže kako savršen izgled duguje genetici, no ipak je u posljednje vrijeme počela vježbati. Duge noge voli pokazati i Iva Jerković, a kada uz to još izbaci dekolte, muškarci padaju u trans.

Zanosna Nikolina Pišek često pokazuje noge, ali s razlogom. Još kada uz to savršeno proporcionalna Niki odjene visoke potpetice, nema joj ravne. Fani Stipković također si bez imalo brige može priuštiti minicu a sve zahvaljujući napornom vježbanju u teretani, zbog čega su joj guza i noge spremne za pokazivanje. Iako nismo navikli Anu Rucner viđati u minicama, a posebno bi to bilo nezgodno s obzirom da su joj scenski nastupi obavezni s violončelom, nedavno se pojavila na društvenom događaju u minici od koje - boli glava.

Manekenke Aleks Grdić i Tina Katanić u mornarskom izdanju pozirale su u kratkim haljinicama, a svojim su seksipilom toliko zavodile da bi svatko s njima rado otplovio.