CARICE U NOVOM RUHU

Vlatka, Aleks i Fani bez ijedne krpice

27.05.2013 u 12:09

  • +3

Tko se sve slikao bez ijedne krpice?

Izvor: Screenshot / Autor: screenshot youtube.com

Bionic
Reading

Mnoge naše a i strane ljepotice skinule su sve krpice sa sebe. Zašto? Razlozi su različiti. Uglavnom je to zbog novca, borbe za neke veće stvari, zato što im tako piše u scenariju ili im je jednostavno jako vruće

Odbacimo suvišnu odjeću sa sebe, poručuju ljepotice širom svijeta ne misleći na naše već narušeno gospodarstvo. Njih ne zamara pitanje kako će taj dan kad izađu njihove slike muškarci funkcionirati na poslu, i ne brine i to što će svi povećalom tražiti eventualne mane. Sve do jedne to su napravile zato što su samopouzdane žene koje se dobro osjećaju u svojoj koži.

O tome kako se voli slikati samo u svojoj koži, 39-godišnja Kate Moss mogla bi napisati nekoliko knjiga. Koliko se zbog reklama i editorijala Kate skidala gola, nitko ne znaj točno, ali se već desetljećima zna da je ona jedan od najtraženijih modela svijeta. Kate Moss nedavno se skinula u kampanji za proizvode za samotamnjenje brenda St. Tropez za koji je pokazala sve svoje čari. I to bez imalo suzdržavanja.


Iskustva u svlačenju ima i reality starleta s adresom u Americi Stanija Dobrojević. O njezinoj guzi govorila je čak i Nina Badrić, a Stanija svoje tijelo rado predstavlja kao svoje platno. Njezina guza zavadila je i 'farmere'. Stanija je zbog svog napetog tijela postala vrlo zastupljena u medijima, a najavila je da će otvoriti i školu za starlete.

Poput Pamele Anderson i mnogih drugih poznatih faca, novinarka Fani Stipković prva je koja se u Hrvatskoj potpuno skinula kako bi digla svoj glas za Hrvatsku protiv krzna. Bilo je to prije šest godina, a u prekrivanju joj je pomogla kujica Suri.

Holivudska glumica hrvatskih korijena Ivana Miličević u novoj seriji 'Banshee' gledatelje diljem svijeta oduševila je golišavim scenama. Nakon što je nedavno izazvala veliko zanimanje zbog scene oralnog seksa, u nastavcima serije gledatelji će moći vidjeti još i više. Ivanu se tako može vidjeti kako gola izlazi iz kupaonice, a potom u žestokim scenama seksa sa svojim suprugom iz serije. Neka i mi svoje gore provokativni list u Hollywoodu imamo.

Boginja bez mane, model Bar Refaeli privatno nije toliko glamurozna. Iako njezina ljepota i linija ostavljaju bez daha, nije luda za krpicama. Njoj je najvažnije da se osjeća ugodno i zbog toga je pokrenula liniju pamučnog donjeg rublja Under Me. 'Znam da najbolje izgledam kada se osjećam ugodno, posebno kada je riječ o donjem rublju', piše na njezinoj web-stranici. Bar je dodala kako njezina golotinja, koja, moramo priznati, ni ovaj put nije vulgarna, treba inspirirati ostale žene da se povežu sa svojim tijelom.

Manekenka i jedna od najskandaloznijih nositeljica hrvatske krune na izboru za Miss svijeta Aleksandra Grdić nedavno je snimila provokativni editorijal za godišnjicu jednog frizerskog salona. Zanosna Aleksandra ogolila se pred kamerama fotografa kako bi svu pažnju privukla na svoju lijepu i njegovanu kosu.

Voditeljica, pjevačica i uspješna studentica  Vlatka Pokos prije dvije godine snimila je spot za najavni singl 'Kako god bilo' koji je pun senzualnih golišavih scena. Vlatka je bila jako ponosna na spot te je izjavila da tako izgleda zaljubljena žena koja je voljena. Vlatka se može pohvaliti potpuno prirodnim izgledom pa joj nije bio problem napraviti tako izazovan spot.