RASPADA SE SVAKI TREĆI BRAK

I Tanja i Goran dio su crne bračne statistike

23.05.2013 u 11:46

Bionic
Reading

U Hrvatskoj se raspada svaki treći brak, a čini se, ni s vezama stanje nije ništa bolje. Dio te statistike su i naši slavni kojih su u posljednje vrijeme prepune showbizz vijesti

S prvim danima proljeća u mnoge se veze, dulje ili one kraće, unio nemir, a partneri su odlučili krenuti svatko svojim putem. Brak Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović nije uspio preživjeti preljub i afere koje su ga narušavale posljednjih nekoliko godina pa su odlučili predati papire za razvod. Njihova 15-godišnja ljubav rezultirala je s dvoje djece, ali u svojim su 40-ima ipak krenuli svatko svojim putem.

Zahtjevan ritam i veza na daljinu presudili su i dugogodišnjoj ljubavi Mije Kovačić i Ivora Vucelića. Menadžer i voditeljica su početkom 2012. godine donijeli zajedničku odluku o preseljenju u Moskvu zbog njegova posla, a Mia je živjela na relaciji Rusija - Hrvatska. Ipak, s krajem ljubavi Mia je donijela odluku da će se u potpunosti vratiti u Hrvatsku, a Ivor je ostao u Moskvi.

A da nisu jedno za drugo, shvatili su i Kristina Bradač i Miro Radić prije manje od mjesec dana. Manekenka i sedam godina mlađi poduzetnik započeli su jednoipolgodišnju vezu u jesen 2011, a njenom kraju doprinijelo je neslaganje karaktera.

Devet mjeseci trajala je veza Tonyja Cetinskog i Sandre Mulvaj, a pjevač je potvrdio da su se odlučili na prijateljski prekid. Četrdesettrogodišnji Tony i pet godina mlađa Opatijka družili su se od prošlog ljeta, a navodno su im presudile poslovne i roditeljske obaveze, ali i udaljenost.

Nakon 39 godina braka obiteljski dom odlučio je napustiti Hrvoje Hegedušić jer se navodno zaljubio u 30-ak godina mlađu dugogodišnju prijateljicu, profesoricu iz Opatije. Iako je Ksenija Erker izjavila da je Hrvoje pronašao novu ljubav te je to razlog bračnog kraha, slavni glazbenik diplomatski je izbjegao dati odgovor na to pitanje.

Na kušnji se našao i brak izbornika rukometne reprezentacije Slavka Goluže i njegove supruge Ive. Nakon 11 godina braka par od početka travnja ne dijeli obiteljski dom na Trešnjevci. Naime supruga Iva i sin Ivan odvojili su se od Slavka. Iako se šuška da je ona zatražila razvod, kasnije su viđeni u javnosti u obiteljskoj atmosferi koja upućuje na to da se trude spasiti odnos.