KAKO NEUGODNO

Osiguranje ju je izbacilo s crvenog tepiha u Cannesu

21.05.2013 u 07:14

Bionic
Reading

Lady Victoria Hervey pobjednica je stilskih i bonton promašaja na Filmskom festivalu u Cannesu. Kao da njezin modni faux pas, čipkasta haljina boje breskve koju je odjenula bez grudnjaka, nije bio dovoljan, 36-godišnja ljepotica pozirala je toliko dugo na crvenom tepihu da ju je osiguranje moralo ukloniti s mjesta za fotografiranje

Nekadašnja it-girl, koja se pojavila na premijeri francuskog filma 'Blood Ties' (a u njemu ne glumi) upozorena je nekoliko puta da se makne s crvenog tepiha i pozicije za fotografiranje koje je uzurpirala.

Međutim, mršava aristokratkinja nije poslušala upozorenje, pa ju je diskretno osiguranje moralo maknuti s crvenog tepiha inače punog filmskih zvijezda.


Lady Victoria kći je pokojnog markiza od Bristola i njegove treće supruge Yvonne Marie Sutton, a poznata je po svojim neobičnim modnim izborima. Njezina haljina od čipke koju je odjenula bez donjeg rublja jedva je prikrivala njezinu figuru, piše Mail Online.

Otkako se prije nekoliko godina preselila u Los Angeles, Victoria je pokušala pronaći svoje mjesto u Hollywoodu, ali nije imala sreće. Željna slave, čak se u jednom periodu sprijateljila s Lindsay Lohan kako bi bila među slavnima.
Nije jasno je li lady Victoria uopće gledala film 'Blood Ties' koji potpisuje Guillaume Canet.