tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+8
Rijeka
-
Zadar
+4
Split
+7
Dubrovnik
+10

LJUBILI SE, GRLILI SE...

Markantni Siniša nova je ljubav Ive Majoli

Iva Majoli ponovno je sretna u ljubavi, a riječ je o visokom i markantnom Siniši Žanetiću s kojim se snimljena kako se ljubi u javnosti

Datum objave:
15.5.2013 9:07

Zadnja izmjena:
15.5.2013 10:56

Bivša tenisačica Iva Majoli u ljubavnoj je vezi sa Sinišom Žanetićem, a fotografije na kojima se ljubi i grli s markantnim Splićaninom objavio je Story koji piše kako su snimljeni proteklog vikenda u Dubravi na sportskim tribinama dok su gledali košarkašku utakmicu jednog srednjoškolskog kluba.
251338,246745,236235,221378
Četrdesetšestogodišnji Siniša Žanetić glavni je financijski direktor Plive, a financijskom timu Plive pridružio se u kolovozu 2011. Ovaj ekonomist rodom je iz Splita, a nakon diplome iz Međunarodnog poslovanja nastavio je obrazovanje u SAD-u, gdje je i radio kao direktor za investicije i upravljanje imovinom u Sterling Companies i kao financijski savjetnik u Merrill Lynchu.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr