NAGAĐA SE

Stižu li u Hrvatsku Paris Hilton, Tom Cruise i Suri?

08.05.2013 u 07:25

Bionic
Reading

Mnoga zvučna svjetska imena najavila su da će ovoga ljeta posjetiti Hrvatsku

Ako je suditi po pisanju Jutarnjeg lista, u Hrvatsku ovoga ljeta stiže pjevačica popularnog britansko-njemačkog gothic rock sastava Gregorian Amelia Brightman, a sa sobom će povesti i svoju stariju i poznatiju sestru, sopranisticu Sarah Brightman, kao i ostatak obitelji.


Beyonce i njezin suprug Jay-Z u Hvar su se zaljubili prije dvije godine pa su i svoju kćer Blue Ivy nazvali prema tamošnjoj biljki. Slavna je obitelj svoj posjet Jadranu najavila i za ovo ljeto.

U Rijeku će doći u posjet muzeju informatike Peek&Poke Steve Wozniak, suosnivač Applea.

Dolazak na Hvar najavila je i bogata nasljednica i poznata partijanerica Paris Hilton koja će stići na najpoznatiji svjetski festival elektronske glazbe Ultra Music Festival, koji ovoga ljeta dolazi u Split i Hvar.

Svake godine otprilike u isto vrijeme, početkom kolovoza, u naše vode uplovi megajahta Petara čiji je vlasnik prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone, koji je tu naviku stekao tijekom dugogodišnjeg braka s našom Slavicom Ecclestone.

Čest je gost na Jadranu i ruski tajkun i vlasnik nogometnog kluba Chelsea Roman Abramovič.

Nakon što je lani posjetio Hvar, holivudska zvijezda Tom Cruise obećao je da će se vratiti, ali i da će sljedeći put povesti kćer Suri.