BREGA NAKON OZLJEDE

'Nisam više za akrobatski seks, jedrenje i alpinizam'

18.06.2009 u 09:30

Bionic
Reading

Nakon što je prošle godine teško ozlijedio kralježnicu padom s drveta, karizmatični Goran Bregović govori o tome kako mu se život nakon toga promijenio

'Ne znam bih li se opet mogao upustiti u avanturu jedrilicom preko Atlantika. Jednom kad ozlijediš kralježnicu nisi više za akrobatski seks, jedrenje i alpinizam. Neću moći raditi većinu stvari kojima sam se bavio prije', priznao je za Gloriju, dodavši da će na sljedeću operaciju krajem rujna, nakon čega slijedi nekoliko tjedana mirovanja i fizikalne terapije. Na glasu kao jedan od najvećih zavodnika s ovih prostora, zadovoljno je ustvrdio da kod žena baš nije popularan kao Brad Pitt, no da nikad nije bio nezadovoljan, budući da se i gitare između ostalih uhvatio kako ne bi bilo suše na romatičnom planu.

Bregović, koji je već neko vrijeme i djed, otvoreno priznaje da je u njegovoj karijeri glazbene zvijezde bilo svega. I on je živio u rokerskoj tradiciji seksa, droge i alkohola, ali strogo naglašava da je element droge bio prisutan samo do njegove osamnaeste godine, kada je upisao fakultet. Dapače, jedini njegov zahtjev pri organizaciji koncerata jest da ga na pozornici čeka neki alkohol, po mogućnosti viski.