DRAMA NA BUDVANSKOJ PLAŽI

Divovski valovi umalo oduzeli život Pameli Ramljak i suprugu

17.06.2009 u 12:36

Bionic
Reading

Da ugodan ljetni dan u festivalskom ugođaju u hipu može prerasti u noćnu moru, na vlastitoj je koži iskusila članica trija Feminnem, kojoj je malo nedostajalo da se u moru utopi zajedno sa svojim mužem

Kako nam je događaj prepričala njezina kolegica iz grupe Neda Parmać, sve je počelo brilično bezazleno. Pamela, njezin muž i Neda bili su na plaži, a kako je dan bio izrazito vruć, par se odlučio okupati u moru. Kada su malo odplivali, shvatili su da se ne mogu vratiti natrag, što zbog ogromnih valova, što zbog jakih struja. More ih je odvuklo još dalje, a valovi su ih poklapali kako su oni pokušavali doplivati natrag.

Neda je u jednome trenutku zadrijemala, a trgnuli su je krikovi upomoć. Kaže da je u moru vidjela muškarca i ženu, no ni sama nije odmah pomislila da bi to mogla biti upravo Pamela. Ispočetka joj se činilo da se netko zafrkava, no čim je shvatila o čemu je riječ, zatražila je pomoć. 'Ljudi, pomozite, to je Pamela!' vikala je spasiocima, koji su ispočetka samo stajali i gledali.

Pamela joj je povjerila da je u jednom trenutku borbe s morem izgubila snagu te više nije ni znala gdje se nalazi. Suprug joj je pokušavao pomoći, no kako ju je gurao prema obali, međusobno su se još više odvajali. 'Čak se pitala je li to kraj dok je hvatala zrak', kaže Neda. Srećom, spasioci su ih izvukli, u blizini se našao čak i liječnik, a Pamela je tek povratila malo progutane vode. Sva sreća da su djevojke na 16. po redu međunarodnom glazbenom festivalu Pjesma Mediterana osvojile nagradu za najbolji stajling i scenski nastup, inače bi im ovaj izlet na obalu ostao u grozomornom sjećanju.