Estrada JOSIP RADELJAK:

Častan sam, a povezuju me s klošarima i dilerima

Nazvali smo Josipa Radeljaka da za tportal prokomentira vezu Vlatke Pokos s misterom Hrvatske Dinom Bubičićem, ali čini se da on više ne želi biti povezivan sa svojom bivšom suprugom, jer nam je uporno ponavljao da ne zna o kome govorimo

Povodom medijske prašine koju diže njezina veza s prilično mlađim misterom Hrvatske Dinom Bubičićem, odlučili smo nazvati Josipa Radeljaka, bivšeg supruga Vlatke Pokos, te ga pitati za komentar.

Gospodin Radeljak je bio spreman razgovarati s nama, ali koliko se činilo, od bivše supruge i njezine trenutačne veze s Dinom Bubičićem se odlučio u potpunosti ograditi, jer nam je tijekom razgovora na svaki spomen njihovih imena više puta ponovio da stvarno ne zna o kome govorimo.

'Gledajte, ja stvarno ne znam o kome govorite. Budite ozbiljni, molim vas, jer ja sam ozbiljan čovjek, što sam oduvijek i bio, a sada sam umiješan u blato podzemlja', izjavio je Josip Radeljak za tportal.

Iako nije spominjao imena, gospodin Radeljak je dao još nekoliko prilično znakovitih izjava.

'Gledajte, ja sam oduvijek vodio častan život, a sada me se povezuje s klošarima i dilerima, nisam ja čovjek koji bi trebao biti u tom društvu. Izvinjavam se svim svojim prijateljima i neprijateljima, molim ih da mi oproste, jer smo svi sada umiješani u nečije reklamerstvo. Ne želim reći ništa loše za nikog, ali to je polusvijet, ne želim biti u tom društvu', rekao je Radeljak te zaključio, opet ne spominjući imena, da bi se možda sve najbolje saželo u dvije riječi: 'Pakovanje vara!'

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više