ZBOG JAKIH BOLOVA

Je li Beyonce u Zagrebu posjetila zubara?

17.04.2013 u 11:42

Bionic
Reading

Suprotno informacijama da je nakon koncerta u Beogradu Beyonce stigla u Zagreb i odmah se uputila stomatologu zbog jake zubobolje, čini se da je ipak riječ o jednoj od plesačica iz Beyonceinog tima, doznaje tportal

Iako su nam očevici javili da je slavna pjevačica zbog bolova odmah po dolasku u Zagreb posjetila stomatologa, čini se da vijest ipak nije točna.

Organizatori zagrebačkog koncerta, doduše, nisu ni potvrdili ni demantirali informaciju da je riječ o slavnoj pjevačici te, također, nisu mogli niti potvrditi niti demantirati informaciju je li Beyonce uopće već stigla u Zagreb, no čini se da je u zubarskoj ambulati u Strmcu Samoborskom ipak završila jedna od plesačica iz prateće ekipe slavne glazbenice.

Kako neslužbeno doznajemo, jučer je u 10 ujutro s hrvatskim tjelohraniteljem stigla u privatnu ordinaciju dentalne medicine gdje je, između ostalog, dobila i antibiotik.

'Stigla je u crnim tajicama i crnoj pelerini, bez trunke šminke, sasvim jednostavno odjevena', rekao nam je jedan od očevidaca koji je vjerovao da se radi o slavnoj glazbenici.

Osiguranje koje je stiglo s njom zabranilo je bilo kakvo fotografiranje.