NOVI BIZNIS

Ivana Banfić pohvalila se da joj je niknuo češnjak

16.04.2013 u 19:01

Bionic
Reading

Nakon što je početkom godine svima obznanila da se zajedno sa suprugom počela baviti proizvodnjom ekološke hrane, pjevačica Ivana Banfić otkrila je da joj je češnjak već niknuo

Ivana Banfić, svestrana pjevačica koja vodi i tečajeve fitnesa, ali i nature extreme programe (trodnevni vikend-programi koji objedinjuju jogu, fitnes, wellness, ples, meditaciju, opuštanje u prirodi), ima novu veliku ljubav – vrtlarenje.

Kako pišu 24 sata, pjevačica je tijekom vikenda bila na tečaju biodinamičkog uzgoja hrane, a na svojoj zemlji nedaleko od Velike Gorice već je zasadila češnjak.

'Uspjela sam nabaviti sto godina staro sjeme. Na imanju smo svi zajedno sadili. Moram se pohvaliti da mi je češnjak već niknuo', rekla je 43-godišnja pjevačica. Rekla je i kako zamišlja svoj vrt: 'To je samoodrživi vrt jer sam sebe hrani, oprašuje i razvija. Korov se ne smatra lošim, a razno povrće, voće i cvijeće sadi se zajedno kako kukci ne bi uništavali povrće. To je prava mudrost', kazala je Ivana za 24 sata. Na svoju njivu odlazi vikendom, a sve je počelo zbog njezina nezadovoljstva namirnicama koje je kupovala.