SLAVA HITOVE STVARA

Melova trudna Oksana propjevala

16.06.2009 u 08:54

Bionic
Reading

Trudna ljubav Mela Gibsona, Oksana Grigorieva bacila se u glazbene vode i snimila singl 'Say My Name' kao najavu albuma 'Beautiful Heartbreak'

Nova ljubav Mela Gibsona, Oksana Grigorieva (39), iako je u visokoj trudnoći, procijenila je da sad pravo vrijeme za započeti glazbenu karijeru. Do prije par mjeseci anonimna Ruskinja, u nekoliko dana postala je planetarno poznata, a samim time ni njezin prvi singl nikako neće proći nezapaženo.

Oksana, inače klasično obrazovana pijanistica i pjevačica, danas objavljuje prvi singl 'Say My Name' kao najavu albuma 'Beautiful Heartbreak'.

Da Mel podržava Oksaninu glazbenu karijeru, govori i činjenica da je i sam sudjelovao kao suautor riječi za prvi singl te će album biti snimljen za njegovu diskografsku kuću Icon Records.

O samoj pjesmi Oksana je rekla za magazin People: 'To je najjednostavnija pjesma na albumu, ali ujedno i jedna od intimnijih.' Očito Oksana ne gubi vrijeme jer, kako je Melu krenulo, možda je ubrzo zamijeni nekom mlađom i raspjevanijom ljepoticom.