OPET JOJ TREBA ODMOR

Susan Boyle prekinula turneju!

15.06.2009 u 12:22

Bionic
Reading

Nakon što je uslijed sloma zbog pritiska javnosti i drugog mjesta u finalu britanskog talent showa SuBo čak provela nekoliko dana u psihijatrijskoj klinici, činilo se da je vremešna natjecateljica orna za turneju koju iščekuju brojni obožavatelji

Ipak, na žalost onih koji su je silno željeli gledati na pozornici, otkazana su čak dva njena nastupa u Manchesteru, gdje je trebala nastupiti u nedjelju na matineji i u večernjem showu u areni Manchester Evening Newsa. Čini se da je nakon samo dva dana koje je s ostalim finalistima provela na turneji u sklopu koje bi trebala obići cijelu zemlju opet pokazala znakove umora i potencijalnog novog kraha, stoga joj je produkcija u dogovoru s liječnicima odlučila dati koji dan odmora. Glasnogovornik popularne Boyle rekao je britanskoj novinskoj agenciji Press Association da je 48-godišnjoj pjevačici preporučeno da se odmara, prenosi i Hina. Na prethodnim nastupima u Birminghamu i Sheffieldu, u okviru turneje, dočekana je s ovacijama. Ipak, njezina je velika želja nastupiti u rodnoj Škotskoj, barem na jednom koncertu, u Glasgowu ili Edinburghu.

Zanimljivo je da su se uoči ovog najnovijeg psihičkog odmora Susan Boyle u britanskim medijima pojavile spekulacije o tome da bi ona za samo minutu svog nastupa mogla dobivati i po 9.000 funti te da već ima dogovorene nastupe u trajanju od dvanaestak minuta za nevjerojatnih 100.000 funti. Unatoč tim basnoslovnim ponudama, ostaje pitanje hoće li Susan uopće biti sposobna obaviti te poslove i nositi se sa svim popratnim pojavama koje idu uz slavu i novac.