OBITELJSKA IDILA JERKA LEKE:

'Iva, Carlos i ja uživamo u svakom trenutku'

21.03.2013 u 10:20

Bionic
Reading

Na jučerašnjem eventu HT-a u zagrebačkom Green Goldu predstavljena je nova tarifa Plan koja će zamijeniti tarifu Extra uz niz pogodnosti, a o svemu se došao informirati i nogometaš Dinama Jerko Leko koji je stigao u društvu kolege Luisa Ibaneza

Ususret sutrašnjoj utakmici Hrvatska-Srbija, Leku nismo propustili pitati kakva je njegova prognoza. 'Ja se nadam da će Hrvatska pobijediti sa 3:1 i vjerujem da će pobjeda biti atraktivna, s puno golova, te da će se igrati dosta dobar nogomet', kaže Leko koji podržava odluku da navijači s obje strane na stadion ne dolaze organizirano, prvenstveno zbog sigurnosti.

Iako mu je žao što Vatreni neće zaigrati u kockastim dresovima, smatra da se moramo prilagoditi. 'Šteta zbog dresova, ali takva su pravila. Ipak, ne igraju dresovi, a u dečke ne sumnjam', rekao je.

Kako je prije godinu dana prvi put postao otac, pohvalio se da je jako sretan, a vjeruje da će uskoro maleni Carlos dobiti i brata ili seku.

'Super je osjećaj! Počeo je hodati, lovimo ga po stanu, zanimljivo je. Sada je u jednom periodu na koji ne možeš biti spreman, ali lijepo nam je, uživamo u svakom trenutku.' Na pitanje koja je prva riječ koju je maleni Carlos rekao, Jerko odgovara: 'Tata, naravno!'

Iako su se nedavno vratili iz Istanbula, Jerko, njegova supruga Iva Šarić i sinčić već planiraju novo putovanje. 'Uskoro ćemo posjetiti Kanadu. Tamo još nismo bili ni ja ni Iva, a kako imamo rodbinu, veselimo se što ćemo ih posjetiti', rekao nam je nogometaš.