A PLAĆA TATA ECCLESTONE

Tamarino vjenčanje po raskoši će nadmašiti sestrino

10.03.2013 u 19:16

Bionic
Reading

Tamara Ecclestone planira vjenčanje stoljeća

Bogata nasljednica carstva Formule 1 želi da nju i 300 gostiju koje je pozvala, na svadbi zabavljaju Jennifer Lopez, Lionel Richie i DJ Calvin Harris. A samo taj glazbeni dio stajat će je 30,5 milijuna kuna.

Trošak vjenčanja njezine sestre Petre (24) dosegao je vrtoglavih 105 milijuna kuna. Sve je platio tata Bernie, iako je gunđao kad je vidio račune. No ni druga kći ne želi imati ništa manje raskošno vjenčanje.

Nakon Petrine svadbe, Tamara Ecclestone (28) rekla je da će njezino vjenčanje biti još ekstravagantnije i skuplje. Bogata nasljednica udaje se za propalog brokera Jaya Rutlanda (31) koji je izgubio dozvolu za rad jer je koristio povjerljive informacije i manipulirao cijenama dionica kako bi profitirao. Osim što je izgubio dozvolu, morao je platiti kaznu od 265.000 kuna. Bila mu je prvo određena kazna od 1,3 milijuna kuna, no smanjena je jer je Jay podnio izvješće iz kojeg se vidjelo da on je pred bankrotom. Jasno je da će i ovoga puta Bernie Ecclestone morati biti taj koji će 'iskeširati'.
 
Tamara i Rutland su u vezi tek nekoliko mjeseci - skupa su od kraja prosinca 2012, a svadbu na Azurnoj obali u renomiranom Hotel Du Capu planiraju već u lipnju ove godine.