Estrada SUD DONIO ODLUKU

Madonna će ipak posvojiti Mercy James

  • Autor: M. M.
  • 9.6.2009 13:25:02
  • 9.6.2009 12:55:12

Iako je prvobitna presuda glasila da slavna pjevačica ne može posvojiti četverogodišnju djevojčicu budući da nije živjela osamnaest mjeseci u Malaviju, suci tamošnjeg vrhovnog suda su ipak donijeli presudu u njezinu korist

Problemi s posvajanjem malene Chifundo, kako se djevojčica zapravo zove, nastali su kada su se pobunile skupine za zaštitu ljudskih prava optužujući malavijske vlasti da su pristrane te da olako dozvoljavaju posvajanje djeteta strancu samo zato što je riječ o megazvijezdi. Ona se na tu odluku žalila, slučaj je otišao do više istance te je ovoga puta pobijedila Madonna, prenosi The Daily Mail.

Ona je, naime, za svog usvojenog sina Davida svakako željela sestru koja će, poput njega, biti Afrikanka, a posljednjih se tjedana čak spekuliralo o tome da je odustala od Mercy te da razmatra druge mogućnosti. U njezinu obranu je na sudu rečeno da je pjevačica brižna majka i usvojenom sinu i svojoj biološkoj djeci, Lourdes Mariji i Roccu, te da je donirala tisuće dolara za pomoć Malaviju. Iako se zna da su trojica sudaca donijela konačnu odluku, službeno će ona stupiti na snagu za desetak dana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više