VIDEOINTERVJU: SEVERINA

'Mislila sam da imam krive noge, danas sam samouvjerenija'

25.02.2013 u 11:11

Bionic
Reading

Nakon što je promovirala novi spot 'Dobrodošao u klub', ali i istoimenu glazbenu turneju, Severina je za tportal odgovorila na neka pitanja vezana za turneju, seksi scene i fotografije, haljinu sa Straduna, a najviše se raspričala o svom kulinarskom umijeću kada nam je otkrila što najbolje kuha i da sama valja njoke

Severina turneju započinje 23. ožujka u Rijeci, a nastavlja 30. ožujka u beogradskoj Areni, a za Zagreb sprema spektakl 11. svibnja. Turneju planira završiti u kolovozu u pulskoj Areni, a u međuvremenu obići će i druge velike gradove na Balkanu.

S obzirom na to da Severina istovremeno snima album, priprema turneju, snima spotove, ali i modne editorijale, pitali smo je ima li se možda namjeru angažirati i politički. 'Neću politiku u svoju butigu', rekla je na to Seve, ali i dodala kako ne bi bilo loše da je čelnici svih političkih kampanja zovu budući da je produkcija njezinog koncerta izuzetno skupa.

Prokomentirala je i izjavu Miše Kovača koji kaže kako je ona jedna osrednja pjevačica koju zanima samo novac.

Seve nam je rekla želi li ponovno zakoračiti na kazališne daske, što je naučila na tečaju kuhanja te osjeća li se danas seksipilnije nego prije 20 godina budući da se odijeva sve oskudnije. Što nam je još rekla, pogledajte u videointervjuu:

Intervju: Severina

sve osim nogometa