BIZNIS JE KRENUO

Susan Boyle tajno potpisala ugovor s menadžerom U2

08.06.2009 u 14:09

Bionic
Reading

Ossie Kilkenny je čovjek možda nepoznat široj javnosti, no zahvaljujući njegovim vještinama u svijetu financija i show businessa, milijune na računu broje U2, Tina Turner, Van Morrison, Bryan Adams, The Verve i mnogi drugi

Baš kad su se brojni mediji počeli prepucavati je li slava uništila psihu Susan Boyle potpuno ili samo djelomično, ljubimica Velike Britanije se na nekoliko dana povukla iz javnosti, da bi potom svijetom odjeknulo da je brigu o njenoj karijeri preuzeo čovjek koji je planetarnu slavu i sve pripadajuće privilegije omogućio brojnim zvijezdama današnjice. On je taj veliki mozak koji će od njenih glazbenih mogućnosti pokušati izvući maksimum i stvoriti novu megazvijezdu.

Doduše, nije je se potpuno odrekao ni Simon Cowell, šef talent showa koji ju je otkrio, tako da će njegova produkcijska kuća SyCo izdati njen album prvijenac. Čini se da Susan i nije baš totalno bila izolirana od tekovina suvremenog svijeta u seocetu u kojem je živjela jer je u javnost izašlo da je njena četrdesetogodišnja nećakinja zapravo odvjetnica specijalizirana za područje medija i show businessa. Upravo je ona dogovorila susret između šezdesetdvogodišnjeg Kilkennyja i svoje tetke, i to još prošlog mjeseca, donosi The Daily Mirror. Vjerojatno je i sam Simon Cowell bio začuđen promptnom organizacijom lansiranja njene karijere, budući da se prije nekoliko dana činilo da cijela stvar zapravo ovisi o njegovoj dobroj volji.