OPET SAMA

Jelena Perčin prekinula vezu s Petrom?

20.02.2013 u 07:18

Bionic
Reading

Čini se da veza na daljinu glumice Jelene Perčin s poduzetnikom sa švicarskom adresom, Petrom, nije opstala

Početkom studenoga prošle godine lijepa glumica započela je vezu s beogradskim poduzetnikom s adresom u Švicarskoj, Petrom, i činilo se da je lijepa glumica Jelena Perčin bila spremna na novu ljubav nakon razvoda od zagrebačkog poduzetnika Kristijana Babića.

'Ne viđamo se često jer Petar živi u Švicarskoj, ja ovdje s mamom, bratom i Lotom. On je stalno na nekim putovanjima koja ne mogu pratiti i glupo mi je govoriti da je to prava veza. Ali istina je da sam u Petru našla odličnog sugovornika i srodnu dušu', rekla je tada lijepa glumica.

Njen se oprez, čini se, pokazao opravdanim jer izgleda da je daljina kumovala zahlađenju odnosa mladoga para, piše Story

'Veze su puno kompliciranije od onoga što se na prvu čini. Ne bih htjela ništa komentirati', izjavila je za Story glumica koja je, vjerojatno, u posljednje vrijeme sve rjeđe pronalazila vremena za putovanje u Švicarsku zbog angažmana na filmu ‘Most na kraju svijeta’ Branka Ištvančića, ali i zato što se nije mogla toliko odvajati od svoje kćeri.