PI, PI, PI

Amy Winehouse je kokošarska mamica

07.06.2009 u 18:44

Bionic
Reading

Amy Winehouse nije pomahnitalo derište slabo na derivate alkohola, kanabisa ili koke. Ne. Amy je mama kokoš, uvjerava nas njezina prijateljica i TV zvijezda Aisleyne Wallace

Amy Winehouse zapravo je velika mamica cijelom krugu frendova, saznajemo iz usta njezine prijateljice Aisleyne Horgan Wallace.

TV zvijezda Aisleyne bila je prijateljica s Amy čitavu vječnost od osamnaest mjeseci te s autoritetom tvrdi da je rastrojena pjevačica zapravo njima svima velika mama, točnije kokoš.

'Ona je stvarno kao mama kokoš i vodi brigu o svima nama. Znam da to i nije imidž koji ostavlja u medijima, ali svi koji je znaju govore istu stvar – to kako je predivna', veli pilić Aisleyne napominjući kako Amy možda cuga i šmrče, ali da je krasna i srdačna osoba.

A ima li što srdačnije od izjave Amyna oca Mitcha koji je prestravljen mogućnošću da će mu kći bespovratno kolabirati od alkohola, strepnja koju je nedavno ispovjedio medijima.

Razgovarajući s filmašicom Daphne Barak, Mitch je izjavio kako mu je kćer skoro dva puta umrla od droge te je nevjerojatna činjenica da hoda i smije se napredak.

'No sada je, umjesto droge, problem alkohol. Nemam snage više prolaziti kroz to. Odlučio sam se distancirati i što god da se dogodi to je njezin život, njezina karijera i njezina odluka', najsrdačnije zaključuje otac Mitch.